Ključne aksiatonalne linije

J.J.Hurtak že leta 1973 v delu »Knjiga znanja: Enohovi ključi« (The Book of Knowledge: The Keys of Enoch) omenja, da ima vsak človek svoje aksiatonalne linije. Aksiatonalne linije naj bi bile del magnetnega polja (višjega) petdimenzionalnega sistema,[1] akupunkturni meridiani pa so del našega nižjega bioenergijskega sistema.  Današnji ljudje  naj bi po njem praviloma imeli delujoče le regresivne aksiatonalne linije, ki vzdržujejo obstoj akupunkturnih linij oziroma meridianov.[2]

Progresivne linije, ki  človeka povezujejo z zvezdnimi sistemi, naj bi bile v preteklosti prekinjene. Po Hurtaku naj bi se to zgodilo pred 12.000 leti zaradi upora »izvornih« ras,[3] Eric Pearl pa glede človekovega padca poroča o možnosti, da naj bi planet Zemlja nekoč obvladovali ljudje, inkarnirani iz Plejad, nato pa je med dvema plejadskima frakcijama izbruhnil spopad za prevlado, zaradi česar naj bi se spremenila celo struktura DNK.[4] Obstaja tudi pojasnilo, da naj bi bila aksiatonalna mreža pred 12.000 leti, v času Atlantide, poškodovana skozi pulz iz Oriona, da človeštvo ne bi skrunilo zvezdnih populacij.[5]

V današnji duhovnosti se širi prepričanje, da so zvezde ključ do zdravja in dolgega  življenja. Zvezda ni le vesoljno telo, ampak tudi kozmični simbol. Njena svetloba lahko potuje tisoče in tisoče let preden doseže naš planet. Kar mi vidimo, je svetloba kakor je nekoč obstajala. Zato zvezda kot kozmični simbol predstavlja mladost in dolgo življenje, izvorna sporočila, kode in svetlobo. Danes se je razvilo več tehnik za ponovno aktiviranje aksiatonalnih linij. Te tehnike temeljijo na nizu spodbujanj posameznih linij, ki jih lahko delimo najmanj na sledeče kategorije:

  • dve liniji osnovne aktivacije prenatalnega krogotoka sporočil, kod in svetlobe
  • vzdolžne linije ali longitudinalne (osnovni vnos zvezdnih sporočil, kod in svetlobe)
  • diagonalne linije (namenjene vzdolžnemu in prečnemu uravnavanju yina in yanga, ter omogočanje gibanja zvezdnih sporočil, kod in svetlobe preko širšega telesnega medija)
  • prečne ali transverzalne linije (nivojsko uravnavanje yina in yanga)
  • triangualcijske linije (namenjene dovršitvi harmonizacije ter stimuliranju, prebujanju individualne energetske geometrijske forme- individualne merkabe oziroma svetlobnega vozila aka svetlobnega telesa)
aksi tuljavne

Primer longitudinalnih linij

Moje osebno mnenje je, da so vse te linije bolj ali manj prav tiste, ki jih Hurtak imenuje progresivne aksiatonalne linije. Še posebej pa so z zvezdnimi sistemi povezane linije kot sta liniji osnovne aktivacije prenatalnega krogotoga sporočil, kod in svetlobe, pa tudi vzdolžne linije. Dve liniji osnovne aktivacije prenatalnega krogotoka sporočil, kod in svetlobe ter sedem vzdolžnih linij predstavljajo devet osnovnih progresivnih aksiatonalnih linij za povezovanje z zvezdami.

Liniji osnovne aktivacije prenatalnega krogotoka sporočil, kod in svetlobe sta poznani tudi v qigong sistemih. Tako npr. Zhi Gang Sha v svojem sistemu opisuje preprosto vajo za stimuliranje prenatalnega krogotoka, hkrati pa pojasnjuje, da je tak krogotok značilen predvsem za svetnike oziroma duhovno prebujene ljudi.[6]

Axiatonal_line-_upper_sides

Stranska zunanja linija preko zgornje silhuete telesa je primer stranskih longitudinalnih lnij. Vir slike: Wikimedia Commons

Obstaja sedem vzdolžnih ali longitudinalnih linij, od tega jih šest nastopa v paru. Vzdolžne linije so povezane s kodami, ki na naš planet prihajajo iz ozvezdij Oriona ter Bika, iz zvezde Arktur (in delno Vege) ter iz Plejad. Linija, ki se povezuje z Orionom je hkrati linija, ki nas tesneje povezuje z galaktično silo, ki nosi imena Horus, Mitra in Kristus. Do povezave s temi zvezdami in ozvezdji je mogoče priti preko uporabe zakonitosti feng shuija, qigonga in tradicionalne kitajske medicine na eni strani ter na osnovi kitajskih tehnik za preučevanje usode (ming) na drugi strani.[7] Zanimivo je, da je ključni pomen prav teh zgoraj omenjenih nebesnih teles jasno opisan tudi v Hurtakovem delu.[8] Hurtak izrecno poudarja povezavo med aksiatonalnimi linijami in zvezdnimi sistemi, govori celo o rojstvu »medicinske astronomije«.[9]  Prav na osnovi linij, ki so povezane s Plejadami in Orionom je mogoče še bolj natančno opredeliti primeren čas za iniciacijo oziroma aktivacijo aksiatonalnih linij. Kot kažejo izkušnje iz ponovne povezave pri Pearlovem sistemu ter pri svetlobnem telesu v Tesla metamorfozi, pa se aksiatonalna povezava  vsaj delno aktivira ne glede na konkretno (ne)poravnanost našega planeta z določenimi zvezdami oziroma zvezdnimi sistemi.


Viri in opombe:

[1] Hurtak, J.J. (1973). The Book of Knowledge: The Keys of Enoch. Los Gatos, CA: Academy for Future Science. Str. 524.

[2] Hurtak, J.J. (1973). Str. 523, 524.

[3] Hurtak, J.J. (1973). Str. 53, 55, 58, 398, 524.

[4] Konkretno naj bi imeli ljudje nekoč 12 verig DNK, zaradi spora med plejadskima frakcijama pa naj bi izgubili deset verig. Pearl ne ponuja pojasnila ali gre za tostranski DNK ali pa ostalih deset verig predstavlja DNK na drugih dimenzionalnih ravneh. Pearl, Eric (2010). Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebe. Založba Karantanija, Ljubljana. Str. 89-91.

[5] NAMARIE, št. 54, december 2010. Str. 19. Vir: http://www.divine.si/namarie/namarie10december.pdf

[6] Sha, Zhi Gang (2006). Soul Mind Body Medicine; A Complete Soul Healing System for Optimum Health and Vitality. New World Library, Kalifornija. Str. 122-124.

[7] Gre za povezavo med he tu in luo shu diagramom, tremi dan tiani ter »Tremi izjemnimi plemenitimi osebami« (sanqi guiren). Sanqi guiren predstavlja nabor tim. nebeških debel, ki ustvarjajo strukturo pozitivnih simbolnih sil (simbolni angeli, božanstva). Prisotnost takih struktur naj bi znatno povečevala človekove potenciale, srečo v življenju oziroma zaščito pred neugodnim razvojem dogodkov. sestavljajo jih skupine Jia-Wu-Geng, Yi-Bing-Ding in Xin-Ren-Gui. Glej npr. v Koh, Vincent (2006). Unveil Your Destiny. Asiapac Books, Singapur. Str. 91; Too, Lillian (2005): Eight Characters: Chinese Personal Forcastings. Konsep Books, Malezija. Str. 105-106; King, Jerry (2014): Qi Men Dun Jia: An Ancient Chinese Divination System. CreateSpace Independent Publishing Platform.

[8] Hurtak, J.J. (1973). Str. 53-55, 58, 61, 181-182.

[9] Hurtak, J.J. (1973). Str. 523, 525, 530.

Advertisements