Delujoče srce v “skalarnih” metodah

V zadnjem času se je tako ali drugače name obrnilo več ljudi, ki imajo dvome glede skalarne energije in se zaradi tega ne morejo odločiti ali naj si dajo delati PEH (Pleiadean Energy Healing) aktivacije ali ne. Nekateri od teh ljudi so razočarani glede tehnike Ponovne povezave ali pa Tesla metamorfoze in se sprašujejo ali bodo na PEH-u naleteli na enake ovire.

Na kratko bi rad povedal pet stvari. Kot prvo so vse “skalarne” metode tako ali drugače zelo močne in lahko povzročijo začasne močne reakcije, to je slabo počutje, lahko duševno ali fizično. To je tako kakor s posodo s postano vodo, na dnu katere se nahaja usedlina. Če vanjo z močnim curkom usmerimo svežo vodo, se bodo usedline dvignile in voda bo postala “umazana kot še nikoli”. Dotok sveže vode pa dejansko že čisti posodo. Torej v tem smislu vas PEH dejansko “ogroža”, saj tudi ta metoda deluje na ta način.

Druga zadeva je čisti namen oziroma ljubezen. Moje osebne izkušnje s Ponovno povezavo in Tesla metamorfozo so take, da se zdi, kot da tema kanaloma manjka  močnejši dotok ljubezni. Glede na to, da Tesla metamorfoza velja za nadgradnjo Ponovne povezave, bi komentiral samo to, da pri Tesla metamorfozi vsaj nekateri praktiki  (čeprav bi jih morali po navodilih mojstrice delati vsi) delajo dodatne duhovne vaje za srce in ljubezen, ki so osnovane na podlagi Heartmatha. Seveda pa se najdejo tudi praktiki, ki imajo že odprt svoj lasten kanal za ljubezen in tam ni nobenih težav. Torej: če je praktik tako ali drugače priklopljen na kanal ljubezni, ti dve metodi delujeta na “višji frekvenci”, zato lahko Nevidni svet ob takem praktiku in ob terapirancu, ki ima namero, pričara neverjetne rezultate. Terapiranci s takšno izkušnjo zato praviloma niso ljudje, ki se zanimajo za aktivacijo pri metodi PEH.

PEH ali Pleiadean Energy Healing ima močnejši kanal, ki je avtomatično tudi kanal ljubezni, medsebojne povezanosti in medsebojnega sprejemanja, kar se pozna tudi pri praktikih, kjer med njimi ne prihaja do afer in prepirov kot v nekaterih drugih aksiatonalnih duhovnostih, in kjer se lahko zgodijo očiščenja entitet, ki so preživele terapije Ponovne povezave ali Tesla metamorfoze…

Kot tretje bi omenil tudi to, da je zelo pomembno kdo vam naredi svetlobno telo. Med tem, ko boste težje (a morda vseeno) prišli do mojstra (Eric Pearl), ki bi vam naredil ponovno povezavo, oziroma do mojstrice (Anja Petrović), ki bi vam naredila svetlobno telo, pri PEH-u aktivacije svetlobnega telesa za enkrat dela samo mojstrica Karmen Matičič osebno (na delavnicah ji praktiki samo asistirajo). Zato so energije PEH-a bolj čiste in med aktivacijami ni večjih razlik po kvaliteti.

Kot četrto same terapije lahko izgledajo tudi tako, da na vas lahko hkrati dela več PEH praktikov in take terapije so praviloma celo še močnejše – trditev Erica Pearla, da skupinsko terapiranje ni smiselno, oziroma da je celo kontraproduktivno, so neveljavne in osnovane na eni sami izkušnji, kjer so se terapiji kot skriti praktiki pridružili neiniciirani ljudje. Na osnovi tega je Eric Pearl naredil preuranjen sklep o nedelovanju skupinske terapije, kar je za nekaj časa zavrlo razvoj aksiatonalne duhovnosti v tej smeri.

Kot peto ima PEH za slovensko govoreče še eno veliko prednost pred ostalimi metodami: mesečno se v Ljubljani organizirajo srečanja praktikov in praktiki (vsaj za enkrat) imajo zastonj vstop na nove delavnice za nove praktike. Gre namreč za izmenjavo- praktiki mojstrici dejansko asistirajo pri delu z novimi praktiki, hkrati pa prejemajo “posodobitve” iz kanala PEH.

 

Advertisements